O5 Robot Games - leg og spil med robotter

Kom og vær med til Robot Games i Open Space. Her kan du lege med robotter – og prøve kræfter med sjove robotspil. Du kan spille Robot-Bob, deltage i slalomkørsel for robotter eller tage kampen op i Battle Royale, hvor robotterne slippes løs på banen til en hæsblæsende kamp. Robot Battle er et robotspil, hvor to deltagere kæmper mod hinanden på en bane lavet af en europalle. I kampen gælder det om at vælte eller skubbe modstanderens robotter om på ryggen. Robot-Bob er det klassiske bobspil tilsat robotter. Spillerne styrer robotterne med game controllere, for at få sine pukker først i hul.


MÅLGRUPPE

Aktiviteten er oplagt som afslutning på et projekt med inspiration fra workshop W9 Spildesign med robotter og micro:bit.

MATERIALER

Robotter baseret på micro:bit.

Forskellige game controllere til micro:bit

MakeCode blokprogrammering.

Laserskårede robotter.

Bane lavet af en europalle.

Forskellige og rekvisitter baner til robotspil.

LINKS

https://robotworkshop.dk/

https://youtu.be/a-cKmMFYSkEFormidler

Navn

Hans Klysner


Stilling

Ejer og Direktør

Arbejdsplads

ROBOTWORKSHOP

Hans Klysner arbejder til dagligt med robotteknologi med et fokus på spil og leg. Han udvikler aktiviteter der henvender sig til både børn og voksne – til undervisning og workshops. Han er uddannet Multimediedesigner og har en kandidatgrad i Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet. Hans motto er:  “læring gennem leg med robotter”.