W1 Bee-Bots inspiration til de mindste børn

Denne workshop giver dig et indblik i, hvordan du med Bee-bots nemt kan inddrage teknologiforståelse i dine daglige udviklings- og læringsaktiviteter for de mindste børn i børnehave og indskoling. 


Vi deler ud af erfaringer, og du får hands-on inspiration til, hvordan du med Bee-bots kan variere og differentiere undervisningen indenfor flere fagområder, herunder talkendskab, begrebsforståelse, bearbejdning af eventyr, kredsløb, modeller og lignende.


TRIN

Indskoling

Dagtilbud

FAG

Alle

Inklusiv aktiviteter i SFO og Dagtilbud

FORUDSÆTNING

Denne workshop er relevant for personale, som vil arbejde kreativt og aktivt i deres undervisning. Den er relevant for personale, som vil inddrage teknologi som krydderi i daglige udviklings- og læringsaktiviteter. 


Workshopholder 1

Christina Brødsgaard Aarestrup


Lærer


Fælleshåbsskolen


Jeg er uddannet lærer i 2018 og har taget pioneruddannelsen i 2021. Jeg underviser i indskolingen/mellemtrin i matematik, Natur/teknologi og kristendom. Jeg synes, det er spændende at inddrage teknologi og kreativitet i min undervisning. 


Workshopholder 2

Navn

Laila Knudsen
Stilling

Lærer

Arbejdsplads

Skibet skole, Vejle

Jeg blev uddannet lærer i 2002 og har sammen med Christina  taget pioneruddannelsen i 2021. Jeg har arbejdet i hhv indskoling/mellemtrin inden for matematik, naturfag, billedkunst og kristendom. Jeg er optaget af de muligheder, der er for variation- og differentiering ved at inddrage teknologi i min undervisning.